BAM Infra Nederland

21 december 2017

‘Binnen de vechtsport voelde ik me meteen thuis. Vooral de discipline in de sport en respect hebben voor anderen spreken mij in de zelfverdedigingskunst - zoals ik het persoonlijk liever noem - erg aan.’

21 december 2017

BAM Infra Nederland gaat samen met Liander 10 statushouders een kans geven op de arbeidsmarkt door hen op te leiden tot elektromonteur. Na vijf maanden vakinhoudelijke opleiding lopen ze acht maanden stage bij BAM Infra Energie & Water. Onder begeleiding van een ervaren monteur gaan ze aan de slag in de praktijk. Verloopt dit succesvol dan beginnen ze als leerling-monteur bij Liander om zich verder te bekwamen op het technisch vakgebied.

21 december 2017

We sluiten het jaar natuurlijk veilig af met het vijfde uitgangspunt van onze Veiligheidsbeweging: ‘Ik durf hulp te vragen bij twijfel.’ Rob Klerks, voorman bovenleiding / draagconstructies én ploegleider 1500/25000volt vertelt over zijn ervaringen met veiligheid op het project Driebergen-Zeist.

21 december 2017

Na een winterse week scheen afgelopen maandag het zonnetje weer. En dat was maar goed ook, want op deze dag was de officiële oplevering van het duurzame geluidsscherm langs de N470 dat zonne-energie opwekt. Dit scherm is het eerste van een nieuwe generatie, die ontworpen is om geluid te weren en tegelijkertijd energie te leveren. Het 480 meter lange scherm in Pijnacker levert energie voor tien huishoudens in de achterliggende wijk.

21 december 2017

Op een koude winterse dinsdagmiddag werden de medewerkers van Project PVT ‘t Gooi getrakteerd op een lekker patatje mayo. Een speciale frietkar reisde af naar het project - waar onder andere traditionele relaisbeveiligingssystemen worden vervangen door moderne interlocking-systemen - om de medewerkers daar in ’t zonnetje te zetten vanwege de geweldige score van een 9,7 met Prestatiemeten.

20 december 2017

Beste collega,

Het jaar zit er bijna op! Een tijd vol gezelligheid en samenzijn breekt aan, met familie en vrienden, lekker eten en drinken, en vooral genieten en ontspannen. Persoonlijk neem ik in deze tijd ook altijd een moment om terug te blikken op het afgelopen jaar. Én om vooruit te kijken naar de uitdagingen die voor ons liggen.

14 december 2017

Ben jij op zoek naar mooie referenties van bijvoorbeeld een fietstunnel, brug of rotonde? Vanaf heden kun je van ruim 240 werken van BAM Infra de volledige projectgegevens, inclusief een tevredenheidsverklaring van onze klant(en), terugvinden in de Referentiedatabase BAM Infra.

14 december 2017

Koud hè? Deze uitspraak hoorden we de afgelopen dagen weer volop. De eerste sneeuwvlokken dwarrelden neer in ons land. En dan wil je maar één ding…Een lekker warm en behaaglijk huis, waar je onder een heerlijk warme douche kan stappen, om vervolgens met een kop thee op de bank een Netflix filmpje te kijken.

14 december 2017

Als iedere seconde telt, is snel reageren in geval van spoedeisende hulp van levensbelang. Hoe goed ben jij hier op voorbereid? Lees snel de korte instructie over wat te doen bij een spoedeisend ongeval op een kantoorlocatie.

14 december 2017

Wist je dat bij trede vier van de Veiligheidsladder het veiligheidsbewustzijn in alle poriën van het bedrijf moet zitten? Medewerkers spreken elkaar dan actief aan op (on)veilig gedrag, denken vooruit en nemen initiatief om de veiligheid nóg verder te verbeteren. Onze collega’s van BAM Infraconsult verdienen een pluim, want zij zijn dagelijks heel bewust bezig met veiligheid. Dit blijkt uit een externe audit van Kiwa die het certificaat voor de vierde trede van de Veiligheidsladder heeft uitgereikt aan BAM Infraconsult.

7 december 2017

Als iemand ons commentaar geeft, ervaren we dat vaak als kritiek, als een aanval op onszelf als persoon. Zelfs ondersteunende, positieve feedback pakken we zelden op, of we bagatelliseren het. Dat is jammer, want goede feedback krijg je meestal met de bedoeling om te helpen. We kunnen er iets van leren.

7 december 2017

Ja het is écht zo! Veiligheid kan altijd beter. Daarom dagen we jou uit om mee te doen met de Zilveren en Gouden Helm Competitie. Heb jij een goed idee om onze veiligheid nog verder te verbeteren? Laat het ons weten! Je kunt ook collega’s voordragen die op veiligheidsgebied een bijzondere inspanning hebben geleverd.

7 december 2017

Gisteren hebben we moeten aankondigen dat we een aanzienlijk projectverlies hebben voor de nieuwe zeesluis IJmuiden. De bouw van de sluis werd in 2015 door Rijkswaterstaat opgedragen aan consortium OpenIJ, waarin BAM en VolkerWessels op 50/50-basis samenwerken.

30 november 2017

‘Wat wil jij later worden?’ Al van jongs af aan stellen kinderen elkaar deze vraag. De meeste meisjes dromen van een beroep als dokter, terwijl jongens wel wat zien in een carrière als topsporter. Ook  beroepen als wetenschapper, ingenieur, brandweerman en kok scoren hoog. Maar weten kinderen ook wat het inhoudt om hun droombaan uit te oefenen en wat zij er allemaal voor moeten leren?

30 november 2017

Stel je voor…Je bent 17 jaar en besluit een van de zwaarste opleidingen van Nederland te volgen, die van de Luchtmobiele Brigade. Je fysieke conditie en geestelijk incasseringsvermogen worden flink op de proef gesteld. Je houdt het vol, want aan de horizon lonkt die felbegeerde rode baret, hét symbool van vastberadenheid, veelzijdigheid, moed, toewijding, veerkracht en trots.

30 november 2017

Het jaar 2017 loopt bijna op zijn einde. De blaadjes vallen van de bomen, Sinterklaas en zijn Pieten lopen rond op onze daken en de Kerstman maakt binnenkort zijn opwachting. Maar, naast alle gezelligheid, is het ook tijd om stil te staan bij jouw zorgverzekering voor het nieuwe jaar 2018.

30 november 2017

Deze week gaan we in gesprek met Adriaan Verhoeven over het derde uitgangspunt van onze Veiligheidsbeweging: ‘Ik spreek anderen aan en onderneem actie als ik een situatie onveilig vind.’ Adriaan werkt al bijna 25 jaar bij BAM Infra Nederland, momenteel in de functie van ‘Deskundig leidinggevende projecten / Kwaliteit verantwoordelijk persoon', kortweg DLP / KVP bij de afdeling KAM.

30 november 2017

Als iedere seconde telt, is snel reageren in geval van spoedeisende hulp van levensbelang.
Hoe goed ben jij hierop voorbereid? Lees snel de korte instructie over wat te doen bij een spoedeisend ongeval.

30 november 2017

Ja het is écht zo! Veiligheid kan altijd beter. Daarom dagen we jou uit om mee te doen met de Zilveren en Gouden Helm Competitie. Heb jij een goed idee om onze veiligheid nog verder te verbeteren? Laat het ons weten! Je kunt ook collega’s voordragen die op veiligheidsgebied een bijzondere inspanning hebben geleverd.

23 november 2017

De nieuwe recruitment site bamcareers.com is online! Met deze nieuwe internationale recruitment website spreekt BAM talent doelgericht aan en versterken we, in een schaarse arbeidsmarkt, onze positie als topwerkgever.

'De juiste werknemer op de juiste plek is cruciaal voor het succes van BAM. Deze website is een belangrijk instrument om doelgroepen in kaart te brengen en onze aantrekkingskracht op de arbeidsmarkt te vergroten, aldus CEO Rob van Wingerden.'
 

Pagina's