Woordkunstenaar gezocht

3 oktober 2018 00:00

Bedenk dé naam voor het nieuwe wereldwijde BAM intranet en maak kans op € 500,- shoptegoed bij Bol.com

BAM lanceert haar eerste wereldwijde intranet, dat collega's van alle werkmaatschappijen met elkaar verbindt. Op deze manier kunnen we beter samenwerken als één BAM. We vieren dit met een groepsbrede wedstrijd om het nieuwe wereldwijde intranet een naam te geven. Dien hier je suggestie in en maak kans op € 500 aan online shoptegoed bij Bol.com.

Het wereldwijde BAM-intranet wordt het komende anderhalf jaar in alle werkmaatschappijen geïmplementeerd, te beginnen met BAM Contractors in Ierland. Het brengt collega's over de hele wereld voor het eerst samen en fungeert als één portal voor nieuws, contactgegevens en informatie.

Wat is er nieuw?
Voor het eerst kunnen nieuws, informatie, beleid en richtlijnen tussen werkmaatschappijen worden gedeeld, waarmee we onze kernwaarden Open Collaboration (open samenwerking) en Scalable Learning (schaalbaar leren) ondersteunen.

  • Altijd en overal beschikbaar op je mobiele telefoon, tablet of laptop.
  • Een lijst van BAM-medewerkers wereldwijd – zoek collega's in andere werkmaatschappijen met bijbehorende functietitel, contactgegevens, vaardigheden en informatie over projecten waaraan ze hebben gewerkt.
  • Nieuws van over de hele wereld – het intranet is je toegangspoort naar nieuws van je eigen werkmaatschappij, andere werkmaatschappijen en de Koninklijke BAM Groep, en dat allemaal op één plek.
  • Interactief – je kunt reageren op nieuwsverhalen en ze liken, je eigen blogs plaatsen, communiceren via Yammer en nog veel meer.
  • Een uniforme look & feel – dankzij de standaardstructuur ga je gemakkelijk naar de portals van andere werkmaatschappijen en vind je de informatie die je nodig hebt. De BAM-huisstijl zorgt ervoor dat je je meteen thuis voelt.

De wedstrijd
Help ons aan een naam voor het nieuwe wereldwijde intranet van BAM! Je kunt hier zoveel namen indienen als je wilt, waarbij je kans maakt op € 500 aan online shoptegoed bij Bol.com.

De jury is op zoek naar een naam die:

  1. Grappig en inspirerend is
  2. Kort, leuk en gemakkelijk te begrijpen is
  3. Uitdrukt wat het wereldwijde intranet is
  4. Culturele en taalkundige grenzen overstijgt

De wedstrijd sluit op vrijdag 19 oktober a.s. De Global BAM Intranet Development Group, bestaande uit communicatie-collega’s uit de verschillende werkmaatschappijen, stelt vervolgens een shortlist op. De Executive Board van Koninklijke BAM Groep kiest daaruit de uiteindelijke winnaar, die in november bekend wordt gemaakt. (Als meerdere personen dezelfde winnende naam indienen, wordt willekeurig een winnaar gekozen)

Zegt het voort en alvast dank voor je deelname!