Voordelen BAM Connect

8 april 2019 00:00

BAM Connect is dé plek waar je alle informatie vindt over het reilen en zeilen binnen BAM Infra. Denk aan het laatste nieuws, maar ook aan allerlei applicaties, zoals BAM People, BUS en KaTo. Dat is dus niet veel anders dan het huidige BAM Plaza. Maar, BAM Connect biedt veel meer mogelijkheden …

Vanaf vandaag start - elke keer als je je laptop aanzet – ons nieuwe intranet BAM Connect automatisch op. BAM Connect is dé plek waar je alle informatie vindt over het reilen en zeilen binnen BAM Infra. Denk aan het laatste nieuws, maar ook aan allerlei applicaties, zoals BAM People, BUS en KaTo. Dat is dus niet veel anders dan het huidige BAM Plaza. Maar, BAM Connect biedt veel meer mogelijkheden …

Voordelen BAM Connect

 • Om te beginnen de ‘look & feel’. BAM Connect is van nu en heeft het uiterlijk van een ‘social’ platform. Het oogt fris, actueel, en modern, is overzichtelijker en bovendien veel efficiënter.
 • Het grootste voordeel van BAM Connect is, dat vanaf nu elke BAM-medewerker toegang heeft tot het intranet, want Bam Connect is ook toegankelijk vanaf de smartphone of tablet/iPad. Lees hier hoe jij de BAM Connect ‘App’ kunt installeren op jouw mobiele ‘device’.
   
 • BAM Connect is vooral interactief. Je kunt zelf berichten plaatsen én/of reageren op berichten.
   
 • Het laatste nieuws ontvang je praktisch ‘real time’, dus je hoeft niet meer elke week op de Update te wachten.
   
 • Collega’s vind je veel gemakkelijker met de ‘People finder’, niet alleen de BAM-ers binnen Nederland, maar ook in andere landen zoals Duitsland of het Verenigd Koninkrijk.
   
 • Je kunt ook speciale groepen (Microsoft Teams) oprichten over een bepaald onderwerp en daarbinnen documenten delen of elkaar vragen stellen.
   
 • En Yammer, het interne Twitter van ons bedrijf, in geïntegreerd in BAM Connect!