Staat hij al in jouw agenda? 9 oktober wereldwijde BAM Veiligheidsdag 2018

20 september 2018 00:00

Een belangrijke dag waarop we samen stil staan bij iets waar we allemaal, elke dag mee te maken hebben: veiligheid. Het thema van van de BAM Veiligheidsdag is dit jaar: Jouw Veiligheid is Mijn Veiligheid. Op alle BAM-locaties vinden bijeenkomsten plaats waar we, samen met onze onderaannemers, in gesprek gaan.

Praat mee!
Over onze gedeelde verantwoordelijkheid en onze veiligheidsdilemma’s, maar ook hoe we ons binnen BAM Infra gedragen. Hiermee creëren we nóg meer bewustzijn rondom veiligheid en bouwen we samen aan een cultuur van vertrouwen. En die is nodig om ons vrij te voelen om elkaar aan te spreken en actief bij te dragen aan een veilige werkomgeving. Dus: praat ook mee op 9 oktober en vertel waar je trots op bent of wat er nóg beter kan! Meer informatie volgt binnenkort.

Even opfrissen..
Iedere BAM-medewerker, in dienst, ingeleend of werkzaam als onderaannemer, heeft het recht ’s avonds veilig thuis te komen. We zijn vast van plan onze veiligheidsambitie voor 2020 ‘Iedereen gezond weer thuis’ waar te maken. Hiervoor is een gezamenlijke aanpak binnen BAM nodig. Net voor de zomer hebben we dan ook een wereldwijde veiligheidscampagne gelanceerd voor heel BAM: Jouw Veiligheid is Mijn Veiligheid. Doel: Het veiligheidsbewustzijn vergroten en ervoor zorgen dat iedereen aan het einde van de dag weer veilig thuiskomt. Met één uniforme look & feel en één uniforme slogan dragen we uit dat veiligheid een gedeelde verantwoordelijkheid is. Van jou en van mij, maar ook van onze ketenpartners, zoals onderaannemers, leveranciers en opdrachtgevers. Meer informatie vind je hier.