RailTech: Verbinden, verrassen en verbazen

28 maart 2019 00:00

RailTech, de grootste railbeurs van de Benelux. En daar zijn wij als BAM Infra Rail natuurlijk bij. Dit jaar met thema’s als verstedelijking en mobiliteit, duurzaamheid en de resource unit. Vandaag is alweer de derde en laatste dag. Zien we jou vandaag nog? De beurs is open tot 16.00 uur!

Goede start
Nooit meer vertraging met de trein. Het doel van veel innovaties tijdens RailTech. Onze vlogger Martijn gaf in een live-uitzending van Goedemorgen Nederland afgelopen dinsdagochtend om 08:15 een toelichting op zijn Ballast Distributie Systeem. Die uitzending kun je hier terugkijken (bij 8 minuten ongeveer).

De beurs werd geopend door NS en ProRail. Ons vlogteam zag kans om de directeur van NS, Roger van Boxtel, een paar vragen te stellen over duurzaamheid. 

Roger van Boxtel (directeur NS): ‘Ik vind het heel belangrijk dat ook vanuit de aannemer gevraagd wordt om een werkoverleg met ProRail, maar ook zeker met NS, bij te wonen. Om zeker te weten hoe de dienstregeling in elkaar zit, waar reizigers normaal gesproken op kunnen rekenen, wat er nu afwijkt en of er vervangend vervoer is geregeld voor reizigers tijdens de periode dat er gewerkt moet worden. We hebben er namelijk allemaal last van als we dit soort zaken niet goed naleven.’
 

Thema’s
Ook aan RailTech hebben we (hoofd)thema’s gekoppeld. Zo stond dinsdag in het teken van duurzaamheid (duurzame werkgever), woensdag in het teken van de resource unit en staat vandaag in het teken van verstedelijking en mobiliteit. Voor al deze thema’s zijn er kennissessies georganiseerd, die overigens vandaag nog bezocht kunnen worden op onze stand door jouw netwerk/relaties!

De beurs is een succes en dat blijkt uit veel reacties. 

Jet de Boer (directeur BAM Infra Rail): ‘Ik ben trots op BAM infra Rail, en hoe we ons op RailTech neerzetten! Verbinden, verrassen en verbazen. Vol energie met veel collega’s onze nieuwe en bestaande producten laten zien, daar gaat het om.’

Onze vlogger Martijn was er natuurlijk ook bij. Bekijk hieronder de vlog van de eerste dag! 

Zien we jou vandaag nog? De beurs is open tot 16:00 uur!