Presentatie met Power!

13 december 2018 00:00

Maak jij ook regelmatig PowerPoint presentaties? Dan hebben we nieuws! Vanuit Koninklijke BAM Groep is er een nieuwe PowerPoint template ontwikkeld. Deze nieuwe template is voor alle BAM-collega’s wereldwijd te gebruiken voor zowel interne als externe presentaties.

Bij BAM hebben we veel om trots op te zijn. Onze projecten en services zijn van een hoog niveau en we willen onze kwaliteit laten zien in elk document dat we produceren. Dit betekent dat we ons merk consequent en correct toepassen. De nieuwe template bevat instructies voor het toepassen van onze merkkleuren, lettertypen en vormgeving op elke dia, zodat je gemakkelijk professionele presentaties kunt maken. De template is beschikbaar in zowel standaardversies (4:3) als breedbeeld (16:9), dus controleer welke versie het meest geschikt is voor je presentatie.

Download
Als je BAM PowerPoint templates hebt opgeslagen in de eigen omgeving, verzoeken we je deze te vervangen door de nieuwe algemene template. De nieuwe template kun je hier downloaden.

De PowerPoint template is tevens als standaard template beschikbaar binnen onze huisstijlapplicatie BAM Corporate Identity 2.0.0. Praktisch houdt dit in dat, nadat deze huisstijlapplicatie is geïnstalleerd (eerst alle Microsoft applicaties afsluiten), je bij het openen van PowerPoint klikt op een lege presentatie en dan links boven klikt op 'overige documenten', dan verschijnt ‘Presentaties’ en kun je een template kiezen (zie ook de gebruikersdocumentatie).

De huisstijlapplicatie is beschikbaar via de Software Installation link op je bureaublad.