Maak jezelf wegwijs én … win een prijs!

8 april 2019 00:00

Een nieuw intranet, dat is best even wennen. Waar vind je nu precies wat? Om jezelf wegwijs te maken, dagen wij je uit om de onderstaande tien ‘zoekopdrachten’ te volgen. Vind jij het juiste antwoord? Elk antwoord levert jou één letter op. Zet alle gevonden letters in de juiste volgorde en stuur de uitkomst in. Wat je precies kunt winnen, houden we nog even als verrassing. Veel succes!

  1. Ga naar 'in the spotlight'. Noteer de laatste letter van de voornaam van de meest recent geïnterviewde.
  2. Ga naar 'about us', klik op 'Rail' onder 'Business Units'. Noteer de derde letter van de voornaam van het paginacontact.
  3. Ga naar de homepagina. Noteer de eerste letter van het vierde woord uit de slogan van de veiligheidscampagne.
  4. Blijf op de homepagina en scroll naar de kalender. Noteer de eerste letter van het evenement op 23 mei 2019.
  5. Ga naar 'HR', klik op 'vitaliteit & gezondheid'. Noteer de derde letter van de slogan over de 'toekomst'.
  6. Ga naar de homepagina. Noteer de eerste letter van de derde button/tegel.
  7. Blijf op de homepagina. Noteer de tweede letter van het woord in de groene button onder de rubriek 'vraag van de week'.
  8. Ga naar de buttons/tegels op de homepagina en klik op 'ICT Portal'. Noteer de eerste letter van de vierde button onder 'hulp nodig?'
  9. Ga naar 'Services', klik op 'BAM Bodemdesk'. Noteer de vierde letter van de applicatie onder 'links naar tools en websites'.
  10. Ga naar de 'People finder', vul in: Lee, Kitting. Noteer de eerste letter van zijn eerste ‘skill’.

Heb je alles gevonden? Zet de gevonden letters dan in de juiste volgorde en stuur de uitkomst naar: communicatie.infra@bam.com. Je kunt je uitkomst insturen t/m 15 april 17:00 uur. De uitslag maken we bekend op donderdag 18 april op BAM Connect. Ben jij de winnaar? Dan krijg jij dit de dag ervoor, op 17 april, persoonlijk te horen.

Veel succes!