Let’s get ready to BAMble!

26 mei 2016 00:00

BAMble is een BAM-app die goede ideeën, innovaties, praktische toepassingen en collega’s op verschillende locaties met elkaar verbindt. Ook patenten en joint development programs binnen BAM maken daar deel van uit. BAM is doorlopend op zoek naar goede ideeën. Het doel van BAMble is binnen BAM connecties te maken tussen oplossingen en uitdagingen.

Heb je een goed idee dat lokaal succesvol is ingezet, laat het ons weten. Mogelijk kan het weer op een andere plek worden ingezet. Heb je een voorstel waar een investering voor nodig is? Informeer ons daarover. Mogelijk vind je zelfs support in het buitenland. Vergelijk BAMble met een bij die stuifmeel van bloem tot bloem overbrengt. BAMble is gebruiksvriendelijk en leuk om te gebruiken. Kijk rond op BAMble en ‘like’ de zaken die jij interessant vindt. Vanaf dat moment ben je verbonden met de contactpersoon en ontvang je de updates over dit onderwerp.

Mail interessante zaken voor plaatsing op BAMble naar: innovation@bam.nl. Iedereen kan met die informatie zijn voordeel doen dus: Let’s get ready to BAMble!

Nieuwsgierig geworden of zelf ideeën delen? Download de gratis BAMble app via de App Store.