Jouw Veiligheid is Mijn Veiligheid in de prijzen!

10 januari 2019 00:00

Naast dat BAM met projecten genomineerd is voor diverse innovatieprijzen, heeft BAM International met de campagne ‘Jouw Veiligheid is Mijn Veiligheid’ de Construction Week Award 2018 binnen weten te slepen!

Construction Week Awards 
CW Awards 2018: BAM International wins HSE honoursDe Construction Week Awards hebben voor de veertiende keer op rij plaatsgevonden. Het is het belangrijkste evenement ter ere van prestaties van aannemers. De awards zijn erop gericht om zowel individueel als zakelijk talent en projectsuccessen te erkennen en te belonen.

Verschillende bedrijven worden uitgenodigd om mensen, projecten en initiatieven te nomineren waar de bedrijven het meest trots op zijn, waaronder BAM! De inzendingen worden altijd beoordeeld door een jury, bestaande uit branchegenoten. De prijsuitreiking vond op 4 december jl. plaats tijdens een galadiner op een vijfsterrenlocatie: het JW Marriott Marquis-hotel in Dubai.

30% minder letsels door beter gedrag
De juryleden prezen het ‘Jouw Veiligheid is Mijn Veiligheid’-initiatief van BAM vanwege de prioriteit die het legt op communicatie en de aandacht die het heeft voor gedrag - niet het individu. Het programma heeft geleid tot een daling van 30% van het aantal letsels en een gedragsverbetering van 35% binnen de gehele groep. Het programma van BAM werd ook geprezen vanwege het feit dat het een gedragsinitiatief is met een gemeenschappelijke, geïntegreerde boodschap die geldt voor alle ketenpartners.

Trots
Mariëlle Paul (global communications director), Geert van der Linde (corporate safety officer) en Els van Rosse (teamleider communicatie & pr BAM Infra) vormen samen het campagneteam dat ‘Jouw Veiligheid is Mijn Veiligheid’ afgelopen zomer lanceerde. Els van Rosse: ‘Toen wij dit nieuws hoorden, waren we natuurlijk ontzettend trots. We vinden het mooi om te zien dat het juryrapport van de Construction Week Awards exact gaat over wat wij beogen met deze campagne: gedragsverandering. Daarnaast zijn we blij te zien dat één uniforme, wereldwijde veiligheidscampagne voor heel BAM in de praktijk haar vruchten afwerpt. We feliciteren BAM International dan ook van harte met deze mooie prijs!’

BAM International ontving een trofee en een uitgebreide verslaggeving in ConstructionWeekOnline. Maar het grootste succes is natuurlijk het resultaat van de campagne!

Meer weten over ‘Jouw Veiligheid is Mijn Veiligheid’? Klik hier!