Installeer BAM Connect op je smartphone of tablet

8 april 2019 00:00

Je kunt BAM Connect heel gemakkelijk op jouw mobiele ‘device’ installeren. Dit kun je op twee manieren doen. BAM Connect is via een app beschikbaar op elk apparaat met wifi. Lees in het artikel hieronder hoe je de app installeert. Je kunt ook een snelkoppeling maken van BAM Connect en die op je iPhone of iPad te zetten. Zo’n snelkoppeling heet een ‘Webclip’ en ziet eruit als een gewoon app-icoontje. Pas wanneer je op het icoontje tikt, merk je dat je niet een app opent, maar een webpagina in Safari. Hieronder lees je ook hoe je zo’n snelkoppeling voor het beginscherm van BAM Connect maakt:

App voor BAM Connect

  1. Ga naar je app store en zoek naar 'Valo Intranet Mobile App'. De app kun je gratis installeren.
  2. Als de app is geïnstalleerd, meld je aan met je BAM-e-mailadres en wachtwoord.
  3. Selecteer 'BAM Infra NL Intranet Portal' als je wordt gevraagd een ​​portal te selecteren.
  4. De startpagina van de app toont de laatste nieuwsberichten. Als je het volledige intranet wilt zien, kies dan ‘Intranet’ in het menu in de linkerbovenhoek. BAM Connect wordt dan geopend in de standaardbrowser van jouw mobiele telefoon of tablet.
  5. Nu kun je ook op je eigen apparaat zoeken naar interne vacatures, de evenementenkalender bekijken, de ‘Vraag van de week’ beantwoorden en contactgegevens van collega's vinden met behulp van de global People finder.

Snelkoppeling naar BAM Connect 

1. Ga op je iPad/iPhone naar https://bamgroup.sharepoint.com/sites/intranet-infranl
Klik onderaan op ‘delen’ – button (vierkantje met pijl)

2. Schuif naar rechts en klik op het plusje met ‘Zet op beginscherm’

3. Type vervolgens een naam in. In dit geval bijvoorbeeld ‘BAM Connect’ en klik daarna op ‘Voeg toe’.

4. Vervolgens verschijnt er een soort ‘app’ op je achtergrond van iPad/iPhone, die je opent en waarmee je rechtstreeks op BAM Connect komt.