Hoe staat het met de Veiligheidsbeweging van BAM Infra?

30 augustus 2018 00:00

Dinsdag 26 juni was een bijzondere dag. We lanceerden de wereldwijde veiligheidscampagne voor héél BAM: Jouw Veiligheid is Mijn Veiligheid. Hiermee willen we laten zien dat veiligheid een gedeelde verantwoordelijkheid is. Van jou en van mij, maar ook van onze ketenpartners, zoals onderaannemers, leveranciers en opdrachtgevers. Onderdeel van de kick-off van deze wereldwijde campagne is een inspirerende film waarin onze collega’s vertellen hoe belangrijk zij het vinden om veilig te werken. Mocht je de film nog niet gezien hebben, bekijk hem dan gauw hieronder:

Hoe kun jij als BAM Infra-collega hiermee nu verder aan de slag?
Allereerst is deze wereldwijde campagne voor heel BAM uniek! One BAM in optima forma. In elk land, elke OpCo zie je dezelfde uitingen op het gebied van veiligheid. Maar hoe kunnen wij hiermee verder aan de slag  binnen BAM Infra? Om te beginnen door het gebruiken van onze veiligheidstools, die ons helpen om veilig te werken. Deze hebben een nieuwe ‘verpakking’ gekregen. Daarnaast kun je zélf actief bijdragen aan een veiligere werkomgeving door je altijd en overal veilig te gedragen. Hoe je dat doet? Dat leggen we je uit in onderstaande animatie:
 

 

Plannen per Business Unit
Je ziet: de Veiligheidsbeweging binnen BAM Infra gaat op volle kracht vooruit! Onze Business Units zijn druk bezig met voorbereidingen voor sessies over veiligheid komend najaar of hebben deze sessies net achter de rug. Wil je weten hoe de plannen ervoor staan in jouw Business Unit? Neem dan contact op met onze projectleiders:

BAM Infra MC: Ruben Favié
BAM Infra Connect: Ellen Dennesen
BAM Infraconsult: Arlette Pikaart
BAM Infra Regionaal: Bram de Mooij

Doe het samen
Door samen werk te maken van veiligheid voorkomen we ongelukken en zorgen we dat iedereen elke dag veilig thuiskomt.
Meer weten? Kijk ook op www.bamsafety.com