Help een wens in vervulling gaan!

6 december 2018 00:00

Gisteren ook pakjesavond gevierd? En jouw kinderen en/of neefjes, nichtjes, kleinkinderen of kinderen van vrienden verwend met een mooi cadeau dat op het wensenlijstje voor de Sint stond? Wat een heerlijk moment is het toch om die blije gezichtjes te zien als de cadeaus zijn uitgepakt!

Kruidnotenactie
Een glimlach op het gezicht van een kind … Dat is precies wat onze collega’s van BAM Infra Telecom motiveert om zich in te zetten voor Make-A-Wish, een organisatie die de allerliefste wensen van ernstig zieke kinderen in vervulling laat gaan. Een prachtig initiatief dat wordt ondersteund door het management van BAM Infra Nederland. Al onze collega’s ontvangen daarom een zak kruidnoten!

Ghislaine Aarts, directeur HR: ‘Zeker op 5 december is het belangrijk om aandacht te hebben voor elkaar, en onze waardering uit te spreken naar onze collega’s, die zich dagelijks inspannen voor onze organisatie. Ik hoop dat iedereen de tijd neemt - niet alleen om de kruidnoten op te eten - maar vooral om de kaart te lezen, de website te bezoeken en stil te staan bij het belang van dit mooie doel. Fantastisch dat collega’s zich hiervoor inzetten, daarom heb ik zelf ook gesponsord.'

De kracht van positiviteit
Make-A-Wish vervult jaarlijks vele liefste wensen van ernstig zieke kinderen. Vanaf de zomer maakt BAM Infra Telecom zich hard voor dit goede doel. Ze hebben een programma ontwikkeld dat loopt tot aan de bouwvak 2019. Met dit programma ondernemen zij samen acties om geld op te halen voor het goede doel en zo vergroten zij samen automatisch de medewerkersbetrokkenheid. Door het actieve programma, dat veel organisatorische en uitvoerende elementen bevat, wordt er ook nog eens aandacht besteed aan het vergroten van de duurzame inzetbaarheid.

‘Ook ik vind het belangrijk dat onze collega’s lekker in hun vel zitten. In dit programma worden meerdere doelstellingen gecombineerd, waarbij het leveren van een positieve bijdrage aan de maatschappij het allerbelangrijkste is’, stelt Ghislaine.

Meer weten?
Wil je meer weten over ‘Telecom for Make-A-Wish’ en de acties? Of, wil je de medewerkers van BAM Infra Telecom, en daarmee de ernstig zieke kinderen, een warm hart toedragen met een bijdrage? Klik dan snel op deze link.