Haal het beste uit jezelf met Goodhabitz

17 september 2018 09:04

BAM nodigt jou uit om kennis te maken met de online trainingen van Goodhabitz ... een cadeautje voor jouw persoonlijke groei en ontwikkeling!

Leren zoals jij dat wilt
BAM is een samenwerking aangegaan met Goodhabitz, een online leeromgeving waar jij de keuze hebt uit meer dan 120 verschillende trainingen. Maar, dan wel nét even anders, nét even slimmer. Jij kunt namelijk leren precies zoals jij dat wilt! En, wanneer en waar je maar wilt, want Goodhabitz is altijd en overal te gebruiken.

Blijf nieuwsgierig, blijf leren
Bij BAM geloven we dat je alleen het beste uit jezelf kunt halen door continu nieuwsgierig te blijven. Durf kritische vragen te stellen naar het hoe en waarom van ons werk, stel jezelf open voor nieuwe ervaringen, kijk verder dan het hier en nu en maak dit onderdeel van je dagelijkse praktijk. Alleen dan groei je uit tot de beste versie van jezelf!
 

 

 

Ervaringen
In bovenstaande 3e / vervolg video vertellen BAM-collega's - die al een training hebben gedaan - over de unieke voordelen van Goodhabitz én geven ze je tips over leuke trainingen! Wat dacht je bijvoorbeeld van:

 • Feedback vragen
  Vind jij het lastig om feedback te geven of zelf te vragen? Leer omgaan met je emoties en eventuele weerstand.
 • Grip op je leven, rust in je hoofd
  Jij rent van hot naar her en hebt altijd duizend dingen te doen. Snak jij naar overzicht en rust? Maak je hoofd leeg en krijg de controle terug.
 • Afkicken van social media
  LinkedIn, WhatsApp, Facebook, Instagram, YouTube … Grote kans dat je op minimaal één van deze platforms actief bent. Heb jij de verleiding nog in de hand?
 • Gesprekstechnieken LSD
  Waarom loopt het ene gesprek beter dan het andere? Ligt dat aan de spreker, aan de luisteraar of aan jullie beiden?
 • Test jezelf nog beter!
  Hoe goed ken jij jezelf? Kun jij haarfijn opnoemen wat jouw sterke punten zijn. En voor welke valkuilen jij moet waken? Échte zelfkennis helpt je vooruit, iedere dag weer.
 • Trekhaak gezocht
  Wat is jouw ultieme droom? En hoe ga jij die realiseren Theatermaker Tjerk de Ridder ontwikkelde een training die jou helpt om dromen om te zetten in concrete doelen.

Activeer je account
Nieuwsgierig geworden? Deze week ontvang je van Goodhabitz een e-mail met een link die je toegang geeft tot álle online trainingen. Neem snel een kijkje wat er voor jou bij zit!

Goed om weten
De trainingen van Goodhabitz kun je kosteloos volgen. Er is geen goedkeuring nodig van een leidinggevende. Goodhabitz is geheel vrijblijvend, je bent tot niets verplicht!

Wil je een training volgen, dan verwijzen we je voortaan wel altijd eerst naar Goodhabitz. Zit daar niet bij wat je zoekt, of heb je na het volgen van een Goodhabitz training alsnog behoefte aan een verdiepende training? Overleg dan met je leidinggevende.

Tips
Om je op weg te helpen, hebben we nog de volgende tips voor je:

 • Haal alleen informatie op die je nodig hebt. Je hoeft niet alle modules van de training te volgen en je hoeft de training niet persé af te ronden.
 • Check Goodhabtiz.com regelmatig. Elke maand komen er weer nieuwe trainingen bij.
 • Deel jouw ervaringen en leuke trainingen die je hebt gedaan met je collega’s. Leer van elkaar!

Vragen?
Heb je vragen over Goodhabitz? Stuur dan een email naar: hrd.infra@bam.com