Fiets mee voor Make-A-Wish

17 januari 2019 00:00

Op zaterdag 2 februari a.s. organiseert BAM Infra Telecom een mountainbiketocht om geld in te zamelen voor stichting Make-A-Wish Nederland. De tocht wordt gereden in de omgeving van Ommen. Deze omgeving heeft lange tijd op nummer 1 in de top 10 van de beste MTB-routes gestaan. Het belooft dus een mooie tocht te worden! Doe jij ook mee en laat jij daarmee de liefste wens van een ernstig ziek kind in vervulling gaan? Schrijf je snel in!

Een team van 40 collega’s van BAM Infra Telecom organiseert een mountainbiketocht door de lommerrijke en heuvelachtige omgeving van Ommen. Het eerste dat opvalt in de omgeving is de onvergetelijke geur van bos en heide. De tocht bestaat uit de volgende mogelijkheden:

  1. De eerste route is 18,5 km en is goed te doen voor de onervaren mountainbiker. Ook de ervaren mountainbiker zal deze route waarderen vanwege de mooie omgeving.
  2. De tweede route is 17,5 km en gaat over de Lemelerberg. Dit is een serieuze route: slingerende singletracks, korte en lange afdalingen, technische passages en fikse beklimmingen wisselen elkaar af. De hele route bestaat uit onverharde paden, heeft pittige beklimmingen en lekkere afdalingen. Kortom, het wordt een uitdagende tocht!
  3. Voor de fanatiekeling is het ook mogelijk om de routes te combineren.

Dat fietsen hongerig maakt beseft het team ook, dus voor onderweg hebben ze gezorgd voor een hapje.

Maak kans op mooie prijzen
Het team heeft de afgelopen maanden niet stil gezeten; het parcours, vergunningen, veiligheid en EHBO zijn allemaal geregeld. Ook hebben ze sponsors gevonden. Onder de deelnemers wordt een aantal leuke prijzen verloot, zoals een Sensa Livingo Shimano XT-mountainbike, met een waarde van ongeveer 900 euro, en een fietsoutfit. Daarnaast krijgen de eerste 500 deelnemers bij de start een gevulde bidon mee.

Inschrijven
Wil jij ook meedoen? Iedereen is welkom! Het inschrijfgeld bedraagt € 5,- (en eventueel een vrijwillige bijdrage) en kun je  contant betalen aan de start. Het volledige inschrijfgeld komt ten goede aan Make-A-Wish Nederland. Klik hier om je in te schrijven.

Doneren
Kun je niet aanwezig zijn, maar wil je het team wel steunen? Klik hier om online een donatie aan het team te doen.

Praktische informatie
Datum: zaterdag 2 februari a.s.
Tijd: starten tussen 09:30 - 11:00 uur
Adres: Hammerweg 59B, 7731AJ Ommen

 

'ALS EEN KIND KAN GELOVEN DAT ZIJN WENS UITKOMT, DAN KAN HIJ OOK GELOVEN DAT HIJ BETER WORDT'