Bewust Veilig Dag: Maak kans op een foodtruck!

28 februari 2019 00:00

Woensdag 20 maart komt dichterbij, dus tijd om je meer te vertellen over hoe jij kunt deelnemen aan de Bewust Veilig Dag. Het thema is dit jaar Risicoherkenning. Uit ongevalsonderzoek blijkt namelijk dat risico’s niet altijd automatisch worden herkend. Vandaar dat we een speciale toolbox over dit onderwerp organiseren.

Fotowedstrijd
Net als vorig jaar organiseren we weer een fotowedstrijd. Als het gaat om risicoherkenning denken we al snel aan dat wat fout gaat. Maar op de werkvloer zijn zeker voorbeelden te herkennen van wat er allemaal goed gaat op het gebied van veiligheid. Maak een foto van een ‘good practice’ bij jou op de werkvloer, upload deze én deel met je collega’s! Dan maak jij kans op een foodtruck!

Meer informatie over hoe en waar jij jouw foto kunt uploaden volgt nog.

Zilveren en Gouden Helm competitie
Ook maken we op deze dag de winnaars bekend van de Zilveren en Gouden Helm Competitie 2019. Dit doen we samen met BAM Bouw en Vastgoed.

Er gebeurt meer!
Vorig jaar zomer hebben we één uniforme, wereldwijde veiligheidscampagne voor héél BAM gelanceerd: Jouw Veiligheid is Mijn Veiligheid. De Veiligheidsbeweging van BAM Infra is de afgelopen maanden verder aan de slag gegaan met de uitrol hiervan binnen de verschillende Business Units. Benieuwd wat er allemaal gebeurt? Binnenkort verschijnt er een interview met Kommer den Uil (hoofd KAM) en Ewoud Spruijtenburg (voorzitter Kernteam Veiligheid BAM Infra).