BAM presenteert Best Practices op Weg- en Watercongres

3 september 2015 10:39

BAM is prominent aanwezig op het Weg- en Watercongres dat woensdag 30 september plaatsvindt op de High Tech Campus in Eindhoven. Samen met Rijkswaterstaat en provincie Zeeland presenteren we respectievelijk onze projecten Knooppunt Hoevelaken en Sluiskiltunnel . Het congres is dé ontmoetingsplek voor opdrachtgevers en opdrachtnemers in weg en water infra en daarom een belangrijk podium om onze best practices met een brede doelgroep te delen.

In onze presentatie over Knooppunt Hoevelaken ligt de nadruk op de nieuwe aanbestedingsvorm Plan Design & Construct (PDC). Daniel Lobregt, namens BAM ontwerpmanager van Bouwcombinatie A1|28, en Rob Spit, contractmanager RWS, verhelderen de wijze waarop invulling wordt gegeven aan deze vernieuwende vorm van aanbesteden. Vanwege de primeur van PDC vindt deze presentatie plaats voor de plenaire zaal.
Michel Langhout, projectleider BAM, en Ton Vrijdag, general manager opdrachtgever BV KKS, vertellen in een van de Best Practices over de sleutel tot het succes van Sluiskiltunnel: samenwerking op basis van gelijkwaardigheid, vertrouwen en transparantie.

Omdat we partner zijn van het congres krijgen we twintig procent korting op de entreeprijs van € 899. Als je van plan bent het congres bij te wonen, geef dan je naam op bij Elma van der Steen, zodat de korting via centrale registratie kan worden verrekend.  Meer informatie over het congres is hier te vinden.