BAM Infra Energie & Water behaalt certificaat ISO 3834-2

26 mei 2016 00:00

BAM Infra Energie & Water heeft in het kader van het Back in Shape-programma één van de laatste noodzakelijke certificaten behaald, ISO 3834-2.

Voormalig BAM Infra Industrie was in het bezit van het ISO 3834-2 certificaat. Aangezien eind 2014 een deel van de activiteiten van BAM Infra Industrie is ondergebracht bij BAM Infra Energie & Water, was het opnieuw behalen van het certificaat noodzakelijk.

De ISO 3834-2 norm is zowel nationaal als internationaal geldig, omvat een kwaliteitsborgingssysteem voor smeltlassen en geeft uitgebreide kwaliteitseisen weer. De norm is van toepassing op mechanische installaties in werkplaatsen en op bouwplaatsen in de petrochemische-, chemische- en proces fabricage. De norm geldt ook voor de uitvoering van multidisciplinaire projecten, de bouw en aanleg van pijpleidingen voor water, gas, olie en andere vloeistoffen en gassen en voor gecombineerde kabels en pijpleidingen voor publieke instanties.

Kommer den Uil (hoofd KAM BAM Infra Nl):‘Met dit certificaat kunnen we aan onze opdrachtgevers tonen dat we in staat zijn hoog gekwalificeerd laswerk te verrichten dat voldoet aan internationale standaarden, zoals gebruikelijk is in de Oil & Gas sector’. 

Klik hier en hier voor de certificaten.

Heb je vragen? Mail deze naar Kommer den Uil: kommer.den.uil@bam.nl