BAM Connect: 8 april live!

28 maart 2019 00:00

Vanaf 8 april a.s. laten we BAM Plaza definitief achter ons en is BAM Connect dé plek waar je alle informatie vindt over het reilen en zeilen binnen BAM Infra.

Testen en verbeteren
Het nieuwe intranet staat. Nu de puntjes op de ‘i’ nog. Afgelopen weken zijn alle editors van verschillende afdelingen binnen BAM Infra druk geweest met het vullen van de pagina’s. Nadat die grote klus zo goed als klaar was, zijn we gaan testen. En daar hebben wij hulp voor ingeschakeld van onze BAM-collega’s.

4 sterren ‘rating’
Zij hebben een zogeheten ‘user acceptance test’ gemaakt. Het doel van die test? Kijken waar verbeteringen nodig zijn voor optimaal gebruik. Naast dat er hier en daar nog wat dingen aangepast of toegevoegd moeten worden, komen er gelukkig heel positieve reacties uit. Met een gemiddelde van vier van de in totaal vijf sterren is dat helemaal niet slecht. Op naar de vijf sterren! En … ‘Op naar nog meer samenwerking!’, aldus Richard van den Hoogen (bouwstoffen coördinator BAM Infra Asfalt). Eén van de testers van het nieuwe intranet.

Hans Valk (programmamanager BAM Infraconsult): ‘Er is heel veel informatie gebundeld op één platform. Een platform met een moderne ‘look & feel’. Het is even wennen, maar het is zeker overzichtelijk en een vooruitgang vergeleken met het huidige intranet BAM Plaza.’

Steven Bakker (arbeidshygiënist BAM DLP): ‘Ik vind het nieuwe BAM Connect verfrissend, overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Daarnaast kom ik in verbinding met BAM-onderdelen waar ik normaal geen contact mee zou hebben gehad; waarvan ik het bestaan niet eens wist!’

Update special
Hoe zit het nieuwe intranet precies in elkaar? Waar kun je wat terugvinden? Voor de meesten van ons is het nog helemaal nieuw. Op maandag 8 april a.s. gaat BAM Connect 'live' en sturen wij je een speciale uitgave van de nieuwsbrief Update, die volledig in het teken staat van BAM Connect. In deze ‘special’ geven we je alle ‘ins & outs’ en tips over het gebruik van ons nieuwe intranet.

Vragen en/of opmerkingen?
Het intranet is een levend gebeuren, het is een ‘ongoing’ proces. Als BAM Connect live gaat op 8 april, zal het zeker niet zo zijn dat het af is en alles perfect is. Als je vragen hebt of als je iets mist, meld dit dan vooral bij de afdeling Communicatie.

Tot aan de livegang op 8 april a.s. werken wij achter de schermen alvast verder aan de verbeterpunten die uit de test zijn gekomen. Nieuwsgierig? Nog maar 4 dagen wachten!