BAM bestaat 150 jaar

10 januari 2019 00:00

Dit jaar bestaat BAM 150 jaar. Dit vieren we door wereldwijd 150.000 bomen te planten. 
Waarom? Simpelweg, omdat we willen helpen de aarde door te geven aan toekomstige generaties. 

Hoe het allemaal begon
BAM begon in 1869 als een klein familiebedrijf in Groot-Ammers. Inmiddels hebben we een leidende positie in onze vijf Europese thuismarkten en in specifieke markten wereldwijd. Rob van Wingerden, CEO Koninklijke BAM Groep, zegt: ‘In de afgelopen 150 jaar hebben we met passie en toewijding indrukwekkende gebouwen en infrastructuur gerealiseerd, die het leven van mensen duurzaam verbeteren. Daarop mogen we enorm trots zijn!’  

Doorgeven aan toekomstige generaties
BAM markeert dit jubileumjaar met een gebaar aan toekomstige generaties. Rob vervolgt: ‘Toen ik met mijn gezin aan de voet van een gletsjer in Canada stond, die sinds 1985 kilometers was gekrompen, stond ik oog in oog met de klimaatverandering. Dat kwam binnen. ‘Als we niets doen, staan jullie hier over twintig jaar met je eigen kinderen en is de gletsjer weg’, zei ik. Iedereen, ook BAM, heeft de verantwoordelijkheid duurzaamheid zeer serieus te nemen. Wereldwijd 150.000 bomen planten onderstreept onze betrokkenheid om de aarde te willen helpen beschermen voor toekomstige generaties.’  

BAM-ers schitteren in campagne
Ter viering van het 150-jarig bestaan is een speciaal campagnebeeld ontwikkeld. Hierin schitteren onze eigen BAM-collega’s én hun kinderen uit de hele wereld! Van timmerman en trainee tot projectleider en afdelingshoofd. En van recruiter en secretaresse tot commercieel medewerker. De diversiteit binnen BAM is groot en het is dankzij al deze BAM-ers, die zich dagelijks keihard inzetten, dat we nu onze 150ste verjaardag kunnen vieren!

Waar kom je BAM 150 jaar tegen?
Je gaat het campagnebeeld en onze BAM 150 jaar ambassadeurs op verschillende plaatsen gedurende 2019 tegenkomen. Zo hebben alle 20.000 BAM-ers over de hele wereld al een nieuwjaarskaart ontvangen van CEO Rob van Wingerden en hebben alle computers een speciale screen saver.

Ook is er een speciale e-mail ondertekening (lees hier hoe je de email ondertekening toevoegt aan je handtekening) en PowerPoint template (widescreen en standaard). Daarbij kan elke BAM-medewerker een duurzame jubileumjas bestellen.

Volg ons!
Uiteraard houden we jullie op de hoogte van alle BAM 150 jaar activiteiten in 2019! Wil je nu al meer weten? Ga dan naar de speciale BAM 150 jaar website. Hier vind je onder meer een overzicht van 150 iconische BAM-projecten en persoonlijke verhalen van BAM-ers. Of, volg alle activiteiten via onze social media kanalen.

Vragen?
Heb je een vraag over BAM 150 jaar, mail dan naar bam150@bam.com

Op de toekomst!